Meral Akşener ve Dilek İmamoğlu'nun duygusal diyaloğu gündem oldu

Meral Akşener ve Dilek İmamoğlu'nun duygusal diyaloğu gündem oldu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun duygusal diyaloğu gündem oldu.Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, İstanbul ve Ankara Büyükşehir...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun duygusal diyaloğu gündem oldu.

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ile ittifakın diğer büyükşehir belediye başkanları, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, her biri ayrı bir ilde olmak üzere deprem bölgesinde vatandaşlarla Halil İbrahim Sofrası Buluşması’nda bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Hatay’ın Samandağ ilçesinde vatandaşlara seslenerek ziyaretlerde bulundu. O anları Instagram hesabında paylaşan Akşener, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile de bir hikaye paylaştı. 

Akşener paylaştığı videoda Dilek İmamoğlu'na "Hissediyorsun değil mi?" diye sorup elini öptü. Dilek İmamoğlu da "Hissetmez olur muyum" diyerek Akşener'i yanaklarından öptü. O anları paylaşan Akşener'in videosu sosyal medyada gündem oldu.