Mustafa Varank, Erdoğan’ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı

Mustafa Varank, Erdoğan’ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı.Farklı günlerde oynanan iki maçtan kolaj görüntülerini...

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı.

Farklı günlerde oynanan iki maçtan kolaj görüntülerini paylaşan Mustafa Varank, "Masada, sahada, sporda mücadeleye devam!" notunu düştü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki maçlarda Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski bakanlar Mevlüt Çavuşoğlu, Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Mustafa Varank, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Vekili Ömer Onan'ın yer aldığı görüldü.