Oğuzhan Uğur'dan "Çok izlenmek için bilerek bir şey yaptın mı?" sorusuna yanıt: Muharrem İnce'nin teaserı

Oğuzhan Uğur'dan "Çok izlenmek için bilerek bir şey yaptın mı?" sorusuna yanıt: Muharrem İnce'nin teaserı
Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur, İbrahim Selim'in "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı programa konuk oldu. Uğur, Selim'in "Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Uğur, Muharrem...

Babala TV'nin sahibi Youtuber Oğuzhan Uğur, İbrahim Selim'in "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı programa konuk oldu. Uğur, Selim'in "Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Uğur, Muharrem İnce yayınından önce yayımlanan teaser cevabını vererek, yayından önce izleyicilerin "boykot" kararı aldıklarını söyledi. Uğur soruya karşın şu açıklamaları yaptı:

"Elbette. Muharrem Bey'in teaser'ı. Biz öncesinde bir boykot haberi aldık. "Muharrem İnce'nin programını izlemeyeceğiz" diye. Bütün herkes whatssapp gruplarından, ekşi sözlükten örgütlendiler. Baya milyonlarca kişi. Şaka değil. Çok büyük bir boykot vardı. Kendisi çıktı bir kere programa. Tabii insanlar çok çok icabet ettiiler o programa. Kendisi için de pozitif geçti. İkinci kez çıkmasını manasız buluyoruz ve izlemeyeceğiz dediler. Biliyorsun, CHP yüzünden ona düşman olanlar vs de vardı. Biz boykot haberini aldık. Hatta dediler ki öyle bir görüntüleme sayısı alacak ki diğerlerinin yanında cacık kalacak dediler. Ben de görüyorum ve artırıyorum dedim. Şu anda en çok izlenenlerden"