Önce defalarca ateş ederek akrabasını öldürdü, daha sonra kendi yaşamına son verdi

Önce defalarca ateş ederek akrabasını öldürdü, daha sonra kendi yaşamına son verdi
Samsun'da, pazar esnafı 42 yaşındaki Kemal Yüksel, meslektaşı 43 yaşındaki Kadir İş'i başından vurarak öldürdü. Yüksel, cinayetin ardından kendisini de başından vurarak hayatına son verdi.Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde...

Samsun'da, pazar esnafı 42 yaşındaki Kemal Yüksel, meslektaşı 43 yaşındaki Kadir İş'i başından vurarak öldürdü. Yüksel, cinayetin ardından kendisini de başından vurarak hayatına son verdi.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde Yabancılar Pazarı önünde meydana geldi. İddiaya göre pazarda esnaf olan Kemal Yüksel, aralarında husumet bulunan meslektaşı Kadir İş'i tabancayla vurup yaraladıktan sonra kaçtı. Yüksel, Sevgi Gölü yakınlarında kendisini de başından vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Kadir İş, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İş'in durumunun ağır olduğu, Yüksel'in ise hayatını kaybettiği belirtildi.

Akraba çıktılar

Kemal Yüksel tarafından kafasından ve omzundan tabancayla vurulan Kadir İş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadir İş’in ablasıyla, Kemal Yüksel’in ağabeyinin evliliklerinden dolayı iki esnafın akraba olduğu ortaya çıktı.

Yabancılar Çarşısı’nda ayakkabı satan Kemal Yüksel ile aynı çarşıda çadır satan Kadir İş’in eniştesinin ortak oldukları, bir süre önce ise anlaşmazlık nedeniyle aralarının açıldığı öğrenildi, 15 gün önce de kavga ettikleri belirtildi.

İş ve Yüksel’in cansız bedenleri, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. (DHA)