"Oyumu zorunluluktan AK Parti'ye verdim, Kılıçdaroğlu yerine başka bir aday çıksaydı hiç düşünmezdim"

"Oyumu zorunluluktan AK Parti'ye verdim, Kılıçdaroğlu yerine başka bir aday çıksaydı hiç düşünmezdim"
Sokak röportajında konuşan genç kadın, "İnsanlar tamamen at gözlüğü takmışlar, ben de oyumu AK Parti’ye verdim çünkü daha iyi bir aday olmadığı için. Benimki seçim değil de daha çok zorunluluk kaynaklıydı. Kılıçdaroğlu...

Sokak röportajında konuşan genç kadın, "İnsanlar tamamen at gözlüğü takmışlar, ben de oyumu AK Parti’ye verdim çünkü daha iyi bir aday olmadığı için. Benimki seçim değil de daha çok zorunluluk kaynaklıydı. Kılıçdaroğlu yerine daha iyi bir aday çıksaydı ben hiç düşünmeden direkt oyumu basabilirdim" dedi.

"Kanal Dünya" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan genç kadın şunları söyledi:

İnsanlar tamamen at gözlüğü takmışlar, hani tamam ben de oyumu AK Parti’ye verdim çünkü daha iyi bir aday olmadığı için. Yani benimki seçim değil de daha çok zorunluluk kaynaklıydı. Kılıçdaroğlu yerine daha iyi bir aday çıksaydı ben hiç düşünmeden direkt oyumu basabilirdim.

İmkanım olsa gideceğim artık, hani memleketimi de sattım size. Memleketimi de bıraktım güzellikleriyle her şey sizin olsun, içinde batın. Ama ben artık kurtulmak istiyorum çünkü ciddi anlamda ‘geçinemiyorum’ diye bir şey yok, her türlü bir insan yine bir şekilde geçiniyor ama ben refah içinde yaşamak varken kendi ülkemde neden mülteci konumuna düşeyim? Annem geçen dedi ki ‘Etten zaten geçtik, tavuk biraz düşse.’ Anneme ‘Neden ben böyle bir inisiyatifi kendimden veriyorum, kim için ben bundan feragat ediyorum?’ dedim. Okuldan geliyoruz, arkadaşımla dışarı çıkıyoruz, rahat 150 – 200 lira günde gidiyor. Benim babam darphaneye çalışmıyor ki, bana her dakika 500 – 600 lira para versin…"