Özlem Gürses: Dün gece CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı

Özlem Gürses: Dün gece CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı
Gazeteci Özlem Gürses, yayınında kendisine gelen bir mesaj üzerine, dün gece seçim sonuçlarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde milletvekillerinin ve grup başkan vekillerinin, CHP Gençlik Kolları üyelerinin...

Gazeteci Özlem Gürses, yayınında kendisine gelen bir mesaj üzerine, dün gece seçim sonuçlarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde milletvekillerinin ve grup başkan vekillerinin, CHP Gençlik Kolları üyelerinin ağladığını ifade etti. Gürses, gençlerden bahsettiği sırada gözyaşlarını zor tuttu.

Özlem Gürses, YouTube yayınında seçim sonuçlarını değerlendirirken izleyicisinden gelen "Eşim ağladı, ben de onu teselli ettim" mesajından sonra CHP Genel Merkezi'nde yaşananları anlattı. Gürses, "Dün gece çok kişi ağladı. CHP Genel Merkezi'nde de çok kişi ağladı. Milletvekilleri, grup başkanvekilleri ağladı. Oldukça gözyaşı dolu bir geceydi herkes için. Ama ben en çok CHP Gençlik Kolları'ndaki gençlerin ağlamasına üzüldüm. Ben zaten en çok gençlere üzülüyorum" yorumunu yaptı.

Millet İttifakı, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Meclis çoğunluğunu sağlayamadı. Dün tamamlanan 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylamasında da resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı seçildi.