Sinan Oğan: Annem hayatını kaybettiğinde Kılıçdaroğlu Iğdır'a evimize geldi, Bahçeli taziyede bile bulunmadı

Sinan Oğan: Annem hayatını kaybettiğinde Kılıçdaroğlu Iğdır'a evimize geldi, Bahçeli taziyede bile bulunmadı
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı bir programda "Annem vefat ettiğinde Devlet Bahçeli başsağlığı bile dilemedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır'daki taziye evine kadar geldi" dedi. YouTube'da, 14 Nisan...

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı bir programda "Annem vefat ettiğinde Devlet Bahçeli başsağlığı bile dilemedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır'daki taziye evine kadar geldi" dedi.

YouTube'da, 14 Nisan tarihinde Bursa'da Bugün kanalında 'Seçim Özel' programına konuk olan Sinan Oğan, "Ben MHP milletvekiliyken, 2005 tarihinde annemi kaybettim. Ben MHP milletvekili olarak partimizin genel başkanından telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım. Bakınız, insani bir durum yani. Herkes başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Iğdır'da taziye evimize geldi, başsağlığı diledi. Ahmet Davutoğlu aynı şekilde, o zaman başbakandı. Ama benim genel başkanım bir taziyede dahi bulunmadı. Sinan Ateş cinayetinde de bir taziyede bulunmadılar, böyle değişik bir durum" diye konuştu.

Oğan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.