Şırdancı Mehmet bu sefer X-Ray cihazına takıldı

Şırdancı Mehmet bu sefer X-Ray cihazına takıldı
Türk Hava Yolları'nın (THY) kara listesine alınan Şırdancı Mehmet lakaplı Mehmet Sur, bu sefer havaalanında X-Ray'e takıldı. Üzeri aranan Sur'un cebinden şırdan çıktı.Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Gaziantep seferi sırasında...

Türk Hava Yolları'nın (THY) kara listesine alınan Şırdancı Mehmet lakaplı Mehmet Sur, bu sefer havaalanında X-Ray'e takıldı. Üzeri aranan Sur'un cebinden şırdan çıktı.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Gaziantep seferi sırasında uçakta şırdan yediği videoları paylaşınca kara listeye alındığı için kendisine 6 ay bilet satılmamasına karar verilen Şırdancı Mehmet açıklamalarda bulunarak ''Hiç uyarı yapmadan ceza vermeleri beni üzdü. Ben şırdanla meşhur oldum, her yerde yiyorum'' demişti.

Gittiği her yere şırdan götürmesiyle bilinen Şırdan Mehmet, bu sefer X-Ray cihazlarına takıldı. Havaalanın güvenlik kontrollerinden geçerken X-Ray cihazına takılarak üzeri aranan Sur'un cebinden şırdan çıktı.

Güvenlik görevlileri üzerini ararken şaşkınlık yaşadı. Kısa sürede yaşanan bu anları video kaydına alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaştığı videoda Sur, ''Şırdanlar X-Ray'e takıldı'' ifadesini kullandı.