Sokak röportajında konuşan vatandaş: Atatürk neredeyse biz oradayız; benim başım kapalı, beyinler kapanamaz

Sokak röportajında konuşan vatandaş: Atatürk neredeyse biz oradayız; benim başım kapalı, beyinler kapanamaz
Sokak röportajında konuşan bir kadın, "Atatürk neredeyse biz oradayız. Benim başım kapalı, beyinler kapanamaz" ifadelerini kullandı, elini öpmek isteyen gence, "Ben senin elini öperim, asıl öpülecek el budur" dedi. Kanal Dünya...

Sokak röportajında konuşan bir kadın, "Atatürk neredeyse biz oradayız. Benim başım kapalı, beyinler kapanamaz" ifadelerini kullandı, elini öpmek isteyen gence, "Ben senin elini öperim, asıl öpülecek el budur" dedi.

Kanal Dünya isimli YouTube kanalının İstanbul Küçükçekmece'de yaptığı sokak röportajında konuşan kadın şunları söyledi:

"Atatürk neredeyse biz oradayız. Bitti. Benim başım kapalı, 40 sene önce de kapalıydı, annem de kapalıydı. Beyinler kapanamaz. Atatürk'ün annesini, soyunu araştırsınlar. Mevlana'ya dayanıyor. Bizim namazımızı da kılıyoruz, orucumuzu da tutuyoruz. Komşusu aç yatan benden değildir. Nerede ekonomi güzel ya? Ben tavuk da yemeyeyim, yumurta da yemeyeyim, et de yemeyeyim. Ama şunun yemesi lazım ki beyni çalışsın. Türkiye bunların. Bırakın yaşlıları, gençlerin açın önlerini."

Elini öpmek isteyen gence "Ben seni öperim, öpülecek el budur. Büyükler haddini bilecek, arkasında duracak, gençlere sahip çıkalım. Ben CHP'ye sırf gençlik için oy veriyorum" dedi.