Sokaktaki genç kızı gösterdi, "Açık giyinenler kocamı, oğlumu tahrik edip ahlaksız yapıyor" dedi

Sokaktaki genç kızı gösterdi, "Açık giyinenler kocamı, oğlumu tahrik edip ahlaksız yapıyor" dedi
Sokak röportajında konuşan kadın, genç bir kızı işaret ederek "İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. O benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor" ifadelerini kullandı."Ben Soruyorum" isimli YouTube kanalının yaptığı...

Sokak röportajında konuşan kadın, genç bir kızı işaret ederek "İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. O benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor" ifadelerini kullandı.

"Ben Soruyorum" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan bir kadın, muhabirin "Açız diyen vatandaşlar var" sözleri üzerine "İstanbul boşalmış, hangisi açmış? Afrika'ya gitsinler. O zaman şikayet etmeyecek, elindekiyle yetinecek. Biz çok zenginiz" dedi.

Ardından kadın, sokaktaki bir genç işaret ederek "Bu mu sizin modern hayatınız? Atatürk'ü böyle mi anlattınız?" ifadelerini kullandı. Muhabir bu sözler üzerine "İnsanların açık giyinmesi neden sizi ilgilendiriyor?" derken, kadının verdiği cevap tepki çekti:

"İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. O benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor... Bunları görünce ahlaksız oluyor... Bu şekilde kimse gezemez, hiç kimse özgür değil."