Tanju Özcan'dan Nureddin Nebati taklidi

Tanju Özcan'dan Nureddin Nebati taklidi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesindeki konuşması sırasında ön tarafa geçmeye çalışan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidini yaptı....

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesindeki konuşması sırasında ön tarafa geçmeye çalışan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidini yaptı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan, 11 Şubat günü Şanlıurfa’da konuşma yaptığı sırada Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ön sıraya geçmeye çalıştığı anlar gündem olmuştu.

Mengen ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP milletvekili adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işın’a destek olan Başkan Özcan, esnaf ve vatandaş ziyaret etti. Adaylardan Burak Cop'un kürsüde konuşma yaptığı sırada Başkan Tanju Özcan, Cop’un arkasındaki partililerin arasından Bakan Nebati’yi taklit ederek ön sıraya geçti.

Özcan, bu anları sosyal medya hesabından “Sayın Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, Neoklasik, davranışsal, nöro ekonomi sözlerinden, yer kapmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim” ifadelerini kullanarak paylaştı.