Ulaşım sorunu yaşayan depremzedeyi kayda almışlardı: Yaşlı adamı araca almadıkları ortaya çıktı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da, ulaşım sorunu olduğunu belirten depremzede vatandaşı videoya çekip, duygusal müzikle paylaşan kişilerin, yaşlı adamı araca almadıkları ortaya çıktı.
Hatay’da vatandaşlar şehir içi ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Antakya'da çocukları için aldığı eti konteynere götürmeye çalışan bir depremzede, araç sahibine "Bagajında giderim" dedi. Yardım istediği araçtaki kişilerin ise o anları kayda alması ve "Nereye alalım amca?" demesi izleyenlerin tepkisini çekti.
Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından depremzede vatandaşın torunu olaya ilişkin açıklama yaptı. Dedesinin arabaya alınmamasına tepki gösteren torunu "Benim zoruma giden dedemi bıraktım, bırakmadım mevzusu değil. Onu kayıplarından dolayı şehirden çıkaramıyoruz. Psikolojik olarak iyi durumda değiliz zaten. Mezarlık çıkışı konteynıra gitmek için yardım istiyor. Zorumuza giden adamı arabaya almadınız, bari sağda solda götürdüm diye konuşmayın” dedi.
