Vatandaştan "Akşener" yorumu: Yelkenleri şişirmiş Cumhur İttifakı'na gidiyor, merkez sağda ancak top toplayıcı olur

Vatandaştan "Akşener" yorumu: Yelkenleri şişirmiş Cumhur İttifakı'na gidiyor, merkez sağda ancak top toplayıcı olur
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Hayatımın en büyük pişmanlığı CHP'den aldığım 15 milletvekili" sözlerinin sorulduğu, vatandaş "Yelkenleri şişirmiş Cumhur İttifakı'na gidiyor. Merkez sağda ancak top toplayıcı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Hayatımın en büyük pişmanlığı CHP'den aldığım 15 milletvekili" sözlerinin sorulduğu, vatandaş "Yelkenleri şişirmiş Cumhur İttifakı'na gidiyor. Merkez sağda ancak top toplayıcı olur" dedi.

"Magazin Forever" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan vatandaş şunları söyledi:

"Siyaseten hem etik değil hem ahlaki değil. Siyaset yapacaksa alacağı kararları gözden geçirecek. Yanlış bir karar, açıklamaları çok sivri. Herhalde Meral Akşener Cumhur İttifakı'na yol almış, yelkenleri şişirmiş ona doğru gidiyor. Eğer Akşener, Altılı Masa'yı dağıtmasaydı, masadan kalkıp gitmeseydi, Akşener'in, İYİ Parti'nin tabanı Kılıçdaroğlu'na oy verseydi şimdi Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanıydı. Meral Akşener'in siyasi duruşunu gözden geçirmesi gerekir. Böyle gitgellerle bir yer edinemez. Merkez sağ partisi olacağını iddia eden Akşener, olsa olsa merkez sağda top toplayıcı olur. Doğru işler yapsaydı partisinde onlarca insan istifa etti, kendisini gözden geçirsin. Artık Meral Akşener'inde siyasetten emekli olması gerekiyor; bir yenilgi var, yenilginin de bedelini ödemesi gerekiyor."