Vefat eden Menzil şeyhi Abdulbaki Elhüseyni’nin büyük oğlu Muhammed Saki Elhüseyni camide böyle karşılandı

Vefat eden Menzil şeyhi Abdulbaki Elhüseyni’nin büyük oğlu Muhammed Saki Elhüseyni camide böyle karşılandı
Menzil'de şeyhlik tartışması sürerken, Abdulbaki Elhüseyni’nin büyük oğlu Muhammed Saki Elhüseyni Menzil'deki camide karşılandığı anlar gündem oldu, cemaatin çıkardığı sesler dikkat çekti. Aykırı'dan Ali Bakırkaya'nın...

Menzil'de şeyhlik tartışması sürerken, Abdulbaki Elhüseyni’nin büyük oğlu Muhammed Saki Elhüseyni Menzil'deki camide karşılandığı anlar gündem oldu, cemaatin çıkardığı sesler dikkat çekti.

Aykırı'dan Ali Bakırkaya'nın haberine göre, Menzil şeyhi Abdulbaki Elhüseyni’nin vefatının ardından geride kalan 3 oğlu arasında anlaşma yapılmış ve 3 oğlunun da ayrı ayrı irşad faaliyetlerini devam ettirecekleri belirtilmişti.

Abdulbaki Elhüseyni’nin büyük oğlu olan Muhammed Saki Elhüseyni'nin cemaat içindeki baskınlığının ortaya çıkmasıyla tartışmalar son günlerde yeniden baş gösterdi.

Muhammed Saki Elhüseyni'nin yanındaki kalabalık bir grupla camiye girdiği görüldü. O anlarda cezbeye gelen Menzil cemaati mensuplarının çıkardıkları sesler dikkat çekti. Muhammed Saki'nin ise o seslere kafasıyla selam vererek karşılık verdiği görüldü.