Yayaya yol vermediği için ceza kesilen taksici: Yolda birisi varsa buyurun mu diyeceğiz!

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen taksici: Yolda birisi varsa buyurun mu diyeceğiz!
Yayaya yol vermediği için ceza kesilen taksici, "Yolda birisi varsa buyurun mu diyeceğiz" dedi. Üsküdar'da yayaya yol vermeyen taksi şoförüne cezai işlem uygulandı. Ceza sonrası polis ekiplerine sinirlenen taksi şoförü aracıyla...

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen taksici, "Yolda birisi varsa buyurun mu diyeceğiz" dedi.

Üsküdar'da yayaya yol vermeyen taksi şoförüne cezai işlem uygulandı. Ceza sonrası polis ekiplerine sinirlenen taksi şoförü aracıyla emniyet kemeri takmadan patinaj çekerek ayrıldı. Motosikletli ekipler tarafından yakalanan taksiciye uyarılardan sonra bir cezai işlem daha uygulandı.

Ekipler taksi şoförüne kemer takmadığı için de ceza keserken tepki gösteren taksici, "Böyle bir ceza yok, böyle ceza mı yazılır ağabey. Kimsenin yolda girdiği yok. Ben yolumda gidiyorum, birisi orada bekliyor diye durup buyurun diyecek halim yok. Ne yapacağız, yolda birisi varsa buyurun mu diyeceğiz. Kemerimi ehliyetimi alırken çıkarttım. Ben polis arkadaşları görmedim. Ben 2 bin lirayı 4 günde kazanıyorum. Moralim bozuldu. Yaptığımız iş zaten stresli. Kemerim takılıydı. Bu haber yayınlanacak mı? Hangi kanalda çıkacak. Söyleyin de izleyeyim bari. Akşam haberleri mi? Yazıklar olsun 1 haftalık kazancım iki tane cezaya gitti" ifadelerini kullandı.