Sefo ödül törenine çağrılmadı, sevgilisi gitti: Murda'yı hedef aldı

Sefo ödül törenine çağrılmadı, sevgilisi gitti: Murda'yı hedef aldı
Sefo, Power Müzik Ödül Töreni'nde Rap/Hiphop kategorisi olmamasına tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Sefo'nun ödül gecesinde sahne alan meslektaşı Murda'ya gönderme yaptığı iddia edildi.Sefo dün akşam Atatürk...

Sefo, Power Müzik Ödül Töreni'nde Rap/Hiphop kategorisi olmamasına tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Sefo'nun ödül gecesinde sahne alan meslektaşı Murda'ya gönderme yaptığı iddia edildi.

Sefo dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nden Power Müzik Ödülleri Töreni‘ne ateş püskürdü. Başarılı rapçi törende Hadise‘yle beraber En Güçlü İş Birliği Ödülü’nü alan, gerçek adı Önder Doğan olan Hollanda asıllı rapçi Murda‘yı hedef aldı ve twitter sayfasına şunları yazdı:

Müzik Ödülleri” adı altında ödül töreni yapıp ülkemizde ve dünyada bu kadar revaçta olmasına rağmen “Rap/Hiphop” kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurtdışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan PowerTürk grubunu esefle kınıyorum. Bu tweet’i asla ve asla kendime ödül&davet beklediğimden değil, güçlü ve büyük bir güruhu yok saymalarından dolayı atıyorum. Siz kabul etmeseniz de biz varız, gerçi herkes her şeyin farkında zaten fazla söze gerek yok…”

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sefo’nun isyan ettiği törene bir küs, bir barışık ilişki yaşadığı ünlü oyuncu Melisa Döngel‘in katılması dikkat çekti. Geceye ödül vermek için katıldığını belirten Döngel, Sefo’yla ilgili soruları “Teşekkür ederim, bence gecenin anlamını bozmayalım” diyerek geçiştirdi.