Tamer Karadağlı davalık olmuştu: İşte karar

Tamer Karadağlı davalık olmuştu: İşte karar
Mahkeme, kira zammı nedeniyle ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı'nın evi tahliye etmesine karar verdi.Oyuncu Tamer Karadağlı, 10 bin 500 TL olan kira bedelini 55 bin TL'ye çıkarmak istediği gerekçesiyle ev sahibiyle mahkemelik...

Mahkeme, kira zammı nedeniyle ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı'nın evi tahliye etmesine karar verdi.

Oyuncu Tamer Karadağlı, 10 bin 500 TL olan kira bedelini 55 bin TL'ye çıkarmak istediği gerekçesiyle ev sahibiyle mahkemelik oldu. Davada karar çıktı.

Ev sahibi, Tamer Karadağlı'nın 10 bin 500 TL kira ödediği, bu paranın rayicin çok altında kaldığını belirtmişti. Ev sahibi, tahliye edilene kadar Karadağlı'nın rayiç bedele göre yani 55 bin TL ödeme yapması için kira tespit davası açtı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'un haberine göre, Tamer Karadağlı ile Göktürk’te oturduğu evin sahibi arasında yaşanan tahliye davasının duruşması 1 Haziran’da görüldü. İstanbul 14. İcra Hukuk Mahkemesi'nde görülen davaya ev sahibinin vekili Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar ile Tamer Karadağlı’nın avukatı Mehmet Murat Aslan katıldı.

Tamer Karadağlı’nın avukatı oyuncunun her yıl ev sahibiyle anlaşarak yasal oranda zam yaptığını, daha önce ev sahibiyle aralarındaki ödemeyle ilgili bir sorun yaşamadıklarını ve davanın reddini belirtti.