Bayraklı Tünelleri’nde tır yangını: Trafik yeniden açıldı
Bayraklı Tünelleri’nin Çiğli yönünde seyir halindeki bir tırda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık müdahalesiyle alevler söndürülürken, diğer araçlara sıçraması önlendi. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE- İzmir’de Bayraklı Tünelleri’nin Çiğli istikametinde seyreden bir tırda yangın çıktı. Saat 12.33’te gelen ihbar üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri bölgeye sevk edildi.
Yangına Karşıyaka, Çiğli ve Merkez arazözlerinin yanı sıra temiz hava dolum aracıyla müdahale edildi. Yaklaşık 20 dakika içinde kontrol altına alınan yangında tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

YOĞUN DUMAN TAHLİYE EDİLDİ
İtfaiyenin müdahalesiyle alevlerin tüneldeki diğer araçlara sıçraması engellendi. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman için tünelin tahliye sistemi devreye alındı.
Söndürme ve duman tahliye çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik yeniden akmaya başladı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar
Yerelden Haberler