Bilge Yılmaz: TÜİK'in verilerini geçmişe yönelik düzeltip vatandaşlarımıza hakkını teslim edeceğiz

Bilge Yılmaz: TÜİK'in verilerini geçmişe yönelik düzeltip vatandaşlarımıza hakkını teslim edeceğiz
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, iktidara gelmeleri halinde ekonomi yönetiminde izleyecekleri yola ilişkin Twitter hesabında açıklamada bulundu. Yılmaz, TÜİK'in enflasyonu düşük açıkladığını ifade etti....

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, iktidara gelmeleri halinde ekonomi yönetiminde izleyecekleri yola ilişkin Twitter hesabında açıklamada bulundu. Yılmaz, TÜİK'in enflasyonu düşük açıkladığını ifade etti. Yılmaz "TÜİK’in enflasyon verilerini geçmişe yönelik inceleyip düzelteceğiz ve vatandaşlarımıza hakkını teslim edeceğiz" dedi.

Yılmaz'ın açıklaması şu şekilde:

"Ülkemize emek veren herkes için adil bir düzen kuracağız, refahı artıracağız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak her yere sirayet etmiş, sıradanlaşmış bir adaletsizlik ile yaşamak zorunda bırakıldık. Yurttaşına, memuruna alenen yalan söyleyen ve haklarını gasp eden bir yönetim tarafından yönetiliyoruz. TÜİK’in düşük açıkladığı enflasyon nedeniyle kamu görevlileri ve memurlarımız başta olmak üzere ücretli çalışan herkesin maaşları eridi, fakirleşti. Milyonlar yoksullaşırken AK Parti’ye yakın olan dar çıkar grubu ise hızla zenginleşti. Gelir ve servet transferinin acımasız bir örneğine şahit olduk. 14 Mayıs bu adaletsiz düzenin son günü olacak.

TÜİK’in enflasyon verilerini geçmişe yönelik inceleyip düzelteceğiz ve vatandaşlarımıza hakkını teslim edeceğiz.

Kamuda eş iş yapıp farklı maaş alma uygulamasını bitireceğiz.

Çalışanlarımızın AK Parti döneminde hak edip de alamadıklarını biz onlara vereceğiz.

Size asla yalan söylemeyeceğiz ve bu adaletsiz düzeni hep birlikte sonlandıracağız."

TIKLAYIN- Eski TÜİK Başkanı Aydemir: Son 2-3 yılın enflasyon verisi yeniden hesaplanmalı ve zam olarak verilmeli