Bloomberg HT'nin eski yöneticisinden iddia: Ciner Medya Grubu satılıyor!

Bloomberg HT'nin eski yöneticisinden iddia: Ciner Medya Grubu satılıyor!
Bloomberg HT'nin eski yöneticisinden Gazeteci Ali Çağatay medya dünyasına ilişkin önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Çağatay önce iktidara yakınlığıyla bilinen Mehmet Cengiz ve Fuat Tosyalı'nın Ciner Medya Grubu'nu satın...

Bloomberg HT'nin eski yöneticisinden Gazeteci Ali Çağatay medya dünyasına ilişkin önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Çağatay önce iktidara yakınlığıyla bilinen Mehmet Cengiz ve Fuat Tosyalı'nın Ciner Medya Grubu'nu satın almak için görüşmelere başladığını bildirdi. Daha sonra Tosyalı'ların bu görüşmenin içinde yer alamadıklarını belirttiklerini duyurarak "Masada, Ciner Medya Grubu ile Cengiz Holding bulunuyor" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Çağatay "Türkiye’nin en büyük medya gruplarından Ciner Medya satış için masada. Turgay Ciner’e ait; Habertürk, Show TV, Bloomberg HT ve diğer medya organları el değiştiriyor. Mehmet Cengiz(Cengiz Holding) ve Fuat Tosyalı(Tosyalı Grubu), Ciner’le görüşmelere başladı" dedi.

Tosyalı'dan yalanlama

Ardından attığı bir başka Tweet'le Çağatay "Tosyalı Holding, Ciner Medya Grubu satın alma görüşmelerinin içinde yer almadığını bildirdi. Masada, Ciner Medya Grubu ile Cengiz Holding bulunuyor."

2002 yılında medya sektörüne giren Ciner grubunun iktidar cephesi ile yaşadığı sorunlar dönem dönem kamuoyuna yansıyordu.

Ciner Medya'da hangi yayınlar var?

Ciner Medya Grubu'nun bünyesinde şu yayınlar yer alıyor:

Habertürk TV

Bloomberg HT

Show TV

Habertürk.com

TIKLAYIN - Fatih Altaylı, Habertürk ile yollarını ayırdı