Emekli maaşı ve ikramiyesinde ödeme takviminin detayları belli oluyor

Emekli maaşı ve ikramiyesinde ödeme takviminin detayları belli oluyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde 16 milyon vatandaşa emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıklamıştı.Sabah'dan Mete Dirice'nin haberine göre emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde 16 milyon vatandaşa emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıklamıştı.

Sabah'dan Mete Dirice'nin haberine göre emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri için planlanan tarihler seçimden sonraki ilk kabine toplantısında ele alındı. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı dahil tüm ödemelerin bayramdan önceki 19-25 Haziran haftasında yapılması planlanıyor. SSK kapsamında gelir ve aylık alanların Haziran dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 19 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında ödenmesi planlanıyor.

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların da Haziran dönemi gelir/aylıkları ile bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte 22 Haziran tarihinde yatırılması gündemde.

Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ise Temmuz ayı aylık ödemeleri ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 23 Haziran tarihinde yatırılması söz konusu olabilecek.

Haziran ayı emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödeme takvimi

SSK emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 19-21 Haziran arası

Bağ-Kur emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 22 Haziran

Emekli Sandığı emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 23 Haziran

Detayları SGK duyuracak

Detayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından açıklaması bekleniyor.

TIKLAYIN- Memur ve emekliler alacakları zamları 2 gün gecikmeli öğrenecek