Hürriyet, Esenyurt'taki 4 matbaa tesis binasını 816 milyon 551 bin TL’ye Baykar'a sattı

Hürriyet, Esenyurt'taki 4 matbaa tesis binasını 816 milyon 551 bin TL’ye Baykar'a sattı
Hürriyet, Esenyurt’taki matbaasının arsası ve üzerindeki binaları 816 milyon 551 bin TL’ye Baykar'a sattığını açıkladı.Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş, Esenyurt'ta 61 bin 480 metrekare arsa ve 4 adet matbaa tesis...

Hürriyet, Esenyurt’taki matbaasının arsası ve üzerindeki binaları 816 milyon 551 bin TL’ye Baykar'a sattığını açıkladı.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş, Esenyurt'ta 61 bin 480 metrekare arsa ve 4 adet matbaa tesis binasını 816 milyon 551 bin TL’ye Baykar Makina Sanayii ve Ticaret AŞ’ye sattı.

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş.’ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Şirketimizin portföyünde yer alan; İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 1408 Ada ve 7 Parsel'de mukim, B.A.K. 4 adet Matbaa Tesis Binası B, C, D ve F Bloklar ve Komprasör Odası ve Arsası niteliğindeki gayrimenkulün Baykar Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 816.551.400,00.-TL (Sekizyüzonaltımilyonbeşyüzellibirbin dörtyüztürklirası) bedel ile satış ve devrinin yapılmasına karar verilmiş olup, satış ve devir işlemi 04.05.2023 tarihi itibarıyla (bugün) tamamlanmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.