Togg CEO’sundan fiyat açıklaması: Sizi pazar anında cezalandırır...

Togg CEO’sundan fiyat açıklaması: Sizi pazar anında cezalandırır...
Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, T10X model araçların fiyatlarında bir değişikliğe gitmeyi düşünmediklerini ancak bunun yılsonuna kadar fiyatların sabit olacağı anlamına gelmediğini söyledi. Fiyatı pazarın belirlediğini...

Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, T10X model araçların fiyatlarında bir değişikliğe gitmeyi düşünmediklerini ancak bunun yılsonuna kadar fiyatların sabit olacağı anlamına gelmediğini söyledi. Fiyatı pazarın belirlediğini ifade eden Karakaş, “Çok ilgi var diye fiyat artırmak gibi bir şey yok bu dünyada. Sizi pazar anında cezalandırılır” dedi.

Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, basın test sürüşünün ardından tüm basın mensuplarının katıldığı toplantıda bir sunum yaptı. Sunumun ardından soruları yanıtlayan Karakaş, Togg'un bir araç havuzu olmadığını ve yeni siparişlerin gelecek yılın nisan-mayıs ayında yeniden başlayabileceğine işaret etti.

Karakaş, T10X fiyatlarıyla ilgili bir değişiklik olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise şöyle yanıt verdi:

“Fiyatlarda bir değişiklik yok. Şu an için bir ihtiyaç görmedik. Bu şu anlama gelmiyor. Fiyatımız yı sonuna kadar sabit diye bir şey yok yani. Böyle bir böyle bir dünya yok zaten. Fiyatı pazar belirliyor. Ama şu anlaşılmasın yanlışlıkla, bunun özellikle altını çizmek isterim. Çok ilgi var diye fiyat artırmak gibi bir şey yok bu dünyada. Sizi pazar anında cezalandırır.

O nedenle bizim kendimizi konumlandırmamız, pazardaki o endeksleri takip ediyoruz, ister tedarik zinciri olsun, ister her türlü bununla ilgili maliyete yönelik girdiler olsun... Bunların hepsini biz diğer profesyonel şirketler gibi profesyonelce takip ediyoruz ve ihtiyacımız olursa yeni bir fiyat listesi yayınlarız.”