TÜSİAD'dan seçim sonrası mesaj

TÜSİAD'dan seçim sonrası mesaj
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmeyi yaptı. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilen...

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmeyi yaptı. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiğini kaydederek, iki hafta önceki milletvekilliği seçiminde parlamentoya girmeye hak kazanan siyasi partileri ve milletvekillerini yeniden kutladı.

Turan, "Seçim sonrasında yeni yürütme ve yasama organlarının ülkemizin ekonomik, demokratik, sosyal ve çevresel açıdan gelişmişlik düzeyini uluslararası standartlarda önde bir konuma yükseltecek adımları hızla hayata geçirmesi önem taşıyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, iş dünyası olarak Cumhuriyetimizin muasır medeniyet seviyesini aşma hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.