Aday gösterilmesi eleştirilen Sadullah Ergin’den açıklama: CHP’ye yüklenilmesini doğru bulmuyorum

Aday gösterilmesi eleştirilen Sadullah Ergin’den açıklama: CHP’ye yüklenilmesini doğru bulmuyorum
CHP’nin Ankara’dan milletvekili adayı olarak göstermesiyle ilgili eleştirilere dair konuşan Sadullah Ergin, kararın DEVA Partisi’nin tasarrufu olduğunu söyledi.DEVA Partisi Kurucusu ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP’ye...

CHP’nin Ankara’dan milletvekili adayı olarak göstermesiyle ilgili eleştirilere dair konuşan Sadullah Ergin, kararın DEVA Partisi’nin tasarrufu olduğunu söyledi.

DEVA Partisi Kurucusu ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP’ye kendisi üzerinden yapılan eleştirilere ilişkin açıklama yaptı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP listesinden Ankara 1. bölge 4. sıradan milletvekili adayı olan Sadullah Ergin, listedeki yeriyle ilgili tartışmalara dair konuştu.

Gazeteci Murat Çelik'e açıklama yapan Ergin, Millet İttifakı'ndan DEVA Partisi'nin milletvekili adayı olduğunu belirtti ve CHP’ye yapılan eleştirileri doğru bulmadığını söyledi.

Çelik, Ergin ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından şu şekilde yazdı:

“Listedeki yeriyle ilgili tartışmayı Sadullah Ergin'e sordum. ‘Ben Millet İttifakı içinde Deva Partisi'nin milletvekili adayıyım. Seçim iş birliği protokolü çerçevesinde Deva'nın diğer adayları gibi CHP listesindeyim. Bu Deva Partisi’nin tasarrufu. CHP'ye yüklenilmesini doğru bulmuyorum’ dedi.”