Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım ziyareti sosyal medyada gündem oldu

Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım ziyareti sosyal medyada gündem oldu
Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Görüşme detaylarına sosyal medyadan ulaşıldı. Cezaevinde uzun süre birlikte kaldıkları bilinen ikilinin görüşmesi...

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Görüşme detaylarına sosyal medyadan ulaşıldı. Cezaevinde uzun süre birlikte kaldıkları bilinen ikilinin görüşmesi beş saat sürdü.

Cezaevinde bir süre birlikte kalan Cübbeli Ahmet ile Aziz Yıldırım bir araya geldi. Cübbeli'yi Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın davet ettiği öğrenildi.

Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Cübbeli Ahmet, hapishane anılarını yad ettiklerini ve ayda bir kez buluşma kararı aldıklarını ifade etti.

Cübbeli Ahmet'in sosyal medya hesabında görüşmeye dair şu ifadeler yer aldı:

"Konuşmaların muhtevâsı bir cilt kitap olacak kadar yoğundu. Tabî ki hapishane hâtıralarını yâd ettiler. Koyu bir muhabbet neticesinde ayda bir buluşma kararı alarak ayrıldılar. Bu vesîle ile Rabbimizden kıymetli başkanımız Aziz Yıldırım Beyefendi’ye iki cihan saâdeti, sıhhat-ü âfiyet ve devletimize, milletimize daha nice hayırlı hizmetler îfâ etmesi husûsunda muvaffakiyetler niyâz ederiz." ifadeleri kullanıldı.