Deniz Zeyrek'ten düzeltme: Sinan Ogan’ın aldığı araba 12 değil, 6 milyonmuş

Deniz Zeyrek'ten düzeltme: Sinan Ogan’ın aldığı araba 12 değil, 6 milyonmuş
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugün yayımlanan yazısında Sinan Oğan’ı, Erdoğan’ın “Sığınmacılara ev sahipliğine devam edeceğiz” sözlerine karşı sessiz kalmakla eleştirerek, Oğan’ın 12 milyon liralık arabaya bindiğini...

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugün yayımlanan yazısında Sinan Oğan’ı, Erdoğan’ın “Sığınmacılara ev sahipliğine devam edeceğiz” sözlerine karşı sessiz kalmakla eleştirerek, Oğan’ın 12 milyon liralık arabaya bindiğini iddia etmişti.

Zeyrek, "Bir arkadaşım, ‘Biliyor musun Sinan Oğan seçimlerden sonra arabasını değiştirdi. 12 Milyon liralık bir Alman arabasına biniyor artık’ dedi, Ben gayet normal karşıladım." demişti.

Zeyrek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sinan Ogan’ın aldığı araba 12 değil, 6 milyonmuş" dedi.

Zeyrek'in açıklaması şöyle:

"Sinan Oğan, bu sabah gönderdiği mesajda söz konusu otomobilin 2017 model ve 6 milyon lira değerinde olduğunu, seçimden önce sahip olduğu benzer fiyatta bir otomobilin yerine aldığını yazdı. Yazıyı yazarken aracın 2023 model olduğunu varsayarak kontrol etmiştim. 2023 model (Mercedes S400 d 4matic) otomobilin 12 milyon olduğunu tespit edince de kaynağımın söylediği rakamı doğru kabul etmiştim. Fiyat konusundaki hatamı düzeltir, özür dilerim."

İLGİLİ HABERLER: Deniz Zeyrek: Bir arkadaşım, ‘Biliyor musun Sinan Oğan seçimlerden sonra arabasını değiştirdi. 12 Milyon liralık bir Alman arabasına biniyor artık’ dedi