Destici, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "Sana söz", seni sandığa gömeceğiz

Destici, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "Sana söz", seni sandığa gömeceğiz
Seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe’de açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı....

Seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe’de açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Destici, “Kılıçdaroğlu ‘sana söz’ diyor. Biz de diyoruz ki; Ey Kılıçdaroğlu sana söz, seni sandığa gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olan BBP Genel Başkanı Destici, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine ziyaret etti. Sancaktepe’de bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle de bir araya gelen Destici, “Kürtler kardeşimiz, PKK bu devletin, ülkenin ve milletin düşmanıdır diyoruz. Onun için PKK ile iş birliği yapanlara sert tepki gösteriyoruz. Bu devletin varlığının, ülkesinin bütünlüğü ve kardeşliğinin yanında duran hiç kimse PKK başta terör örgütleriyle iş birliği yapamaz, yol yürüyemez. Bunu yapıyorsa onlara hizmet ediyor demektir. 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte sandıkta size gereken dersi vereceğiz ve terörün kökünü kazıyacağız” dedi.

Destici, “Kendi çıkarları için cumhurbaşkanı yardımcısı, bakan, milletvekili olabilmek için devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin kardeşliğini tehlikeye atıyorlar. Onlara da çağrımız şudur; gelin bu yanlışınızdan dönün, oyunuzu Cumhur İttifakı’na, Cumhurbaşkanımıza verin. Belki partinizin liderleri vermeyebilir, genel başkanları cumhurbaşkanı yardımcısı olma şehvetine, ihtirasına kapılmış olabilir, bakanlık hayali kurabilir, kimileri milletvekili olmayı garantiledikleri için ses çıkarmayabilir ama o partilere gönül veren kardeşlerimize diyorum; sizin adresiniz devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklal ve istikbalini önceleyen Cumhur İttifakı’dır ve Büyük Birlik Partisi’dir" dedi.