Erdoğan'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı

Erdoğan'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz'a ilişkin tebrik mesajı yayımladı.Twitter'dan açıklama yapan Erdoğan "Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz'a ilişkin tebrik mesajı yayımladı.

Twitter'dan açıklama yapan Erdoğan "Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak tüm Türkiye’ye büyük gurur yaşatan, ata sporumuz okçulukta adeta destan yazan Mete Gazoz evladımızı canıgönülden tebrik ediyorum." dedi. Erdoğan ayrıca Gazoz'u telefonla arayarak da tebrik etti.

Milli okçu Mete Gazoz, Almanya’da düzenlen Dünya Şampiyonası’nın klasik yay finalinde Kanadalı Eric Peters’i 6-4 yenerek altın madalya kazandı.

TIKLAYIN- Mete Gazoz dünya şampiyonu!

Mete Gazoz, zaferinin ardından şunları söyledi:

“Çok iyi oldu, çok da güzel oldu. Berlin’i zaten seviyordum, şimdi daha çok seviyorum. Takım kotası daha önemli. O yarışmada ağlamadım finallerim olduğu için ama şimdi ağlayabilirim. Şu anda dünyada benden mutlusu yoktur. Bugün bu gezegendeki en iyi okçu bendim, bundan sonra da ben olacağım.”