Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yarın Ankara'daki ofisinde ziyaret edecek. Geçtiğimiz gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin,...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yarın Ankara'daki ofisinde ziyaret edecek. 

Geçtiğimiz gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin, Özgür Özel ile de önümüzdeki günlerde Ankara'da bir araya geleceği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Özel'in Kılıçdaroğlu'nu yarın Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde ziyaret edeceği iddia edildi. Kulislerde görüşmeye ilişkin Özel'in yerel seçimler öncesi Kılıçdaroğlu'nun fikirlerine başvuracağı konuşuluyor.

Kılıçdaroğlu, daha önce kendisini ziyaret edenlere yerel seçimlere yönelik olarak “İş birliği olmalı. Bu ortaya konulan tablo en azından devam etmeli. Millet İttifakı kırılmamalı. Millet İttifakı’ndaki partilerle iş birliği yapılmalı. Millet İttifakı ülke için büyük bir kazanım” demişti.