Polise tokat atan AKP'li istifa etti

Polise tokat atan AKP'li istifa etti
Karaman AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak, polise tokat atmasının ardından istifa etti.Karaman AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak’ın Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürü A.Y.’ye tokat attığı...

Karaman AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak, polise tokat atmasının ardından istifa etti.

Karaman AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak’ın Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürü A.Y.’ye tokat attığı görüntüler ortaya çıktı. Yayımlanan görüntülerde tokat atılan kişinin AKP'li gençlik kolları yöneticisi olduğu sonradan anlaşıldı.

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatıldı.

Toprak emniyet amirine yönelik tokat attığına dair görüntülerin sosyal medyaya yansıması üzerine açıklamada bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Basına yansıyan asılsız ve yalan haberler hususunda adli süreci başlattım kamera kayıtlarıyla durum sabittir ve konuyu yakınen takip edeceğim.

Bu konu hakkında Genel merkezimizle görüşerek AK Partimize ve AK davamıza zarar gelmemesi için severek icra ettiğim AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden affımı istedim.

Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve davasında var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz.

Bugüne kadar birlikte çalıştığım, bizden ve davamızdan desteğini esirgemeyen, birlikte cefa çektiğim AK Gençlik neferlerine teşekkür ederim."