Saadet Partili Nuri Tüfekçi'nin babası İsrail protestosunda hayatını kaybetti

Saadet Partili Nuri Tüfekçi'nin babası İsrail protestosunda hayatını kaybetti
İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısını protesto etmek amacıyla İsrail Konsolosluğu önündeki protestoya katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Nuri Tüfekçi'nin babası Eshabil Tüfekçi, kalp krizi...

İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısını protesto etmek amacıyla İsrail Konsolosluğu önündeki protestoya katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Nuri Tüfekçi'nin babası Eshabil Tüfekçi, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İsrail'in Gazze'deki hastaneye dün akşam düzenlediği saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybederken, saldırı birçok ilde de protesto edildi.

İstanbul'da da İsrail Konsolosluğu önünde bir araya gelen yurttaşlar, saldırıyı kınayarak, İsrail'e tepki gösterdi.

Konsolosluk önündeki protestoya katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi'nin babası Eshabil Tüfekçi, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

"Bu olay İsrail'in vahşetine gölge düşürmemeli"

Nuri Tüfekçi, babasının ölümüne ilişkin şu paylaşımda bulundu:

"Kıymetli babam Eshabil Tüfekçi’yi kaybettik. Biber gazından uzakta kalp krizi nedeniyle vefat etti. Allah rahmet eylesin, el fatiha. Bu olay ne Filistinli kardeşlerimizin direnişine, ne bizim protestomuza, ne de İsrail’in vahşetine ve zalimliğine gölge düşürmemeli."