Sedat Peker’in avukatı: Rize’ye giden yardım TIR'ı İstanbul’a geri gönderildi 

Sedat Peker’in avukatı: Rize’ye giden yardım TIR'ı İstanbul’a geri gönderildi 
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rize’ye gönderilen yardım tırlarının İstanbul’a geri gönderildiğini belirtti.Siyaset-sermaye-mafya ilişkileriyle ilgili...

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rize’ye gönderilen yardım tırlarının İstanbul’a geri gönderildiğini belirtti.

Siyaset-sermaye-mafya ilişkileriyle ilgili yaptığı ifşalarıyla gündemde olan ve organize suç örgütü lideri olma iddiasıyla yargılanan Sedat Peker’in avukatı sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Yine aynı durumla karşı karşıya olduğunu ifade eden Avukat Ersan Barkın, “Müvekkilim Sedat Peker’in memleketi Rize’ye gönderilen bir ‘tır’ Vakfıkebir’de gözaltına alındı” dedi.

Ersan Barkın'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı şöyle:

 “Yine aynı durumla karşı karşıyayız. Bu kez yardım kolilerinin üzerinde isim ya da herhangi bir emare olmamasına rağmen. Müvekkilim Sayın@sedatpeker ‘in memleketi Rize’ye gönderilen bir ‘tır’ Vakfıkebir’de gözaltına alındı.

Önüne ve arkasına birer eskort araçla İstanbul’a döndürüldü. Fakir insanların sofralarındaki tek lokma aşın önüne geçmek nedendir? BÖYLE ZULÜM OLMAZ!”