Sel nedeniyle kapatılan metro istasyonları açılıyor

Sel nedeniyle kapatılan metro istasyonları açılıyor
Metro İstanbul, selde hasar görmesi nedeniyle kapatılan metro istasyonlarının “bazı eksiklikler de olsa” açılacağını duyurdu.İstanbul'un kuzey ilçelerini vuran sel felaketinin ardından kapatılan Kayaşehir metrosunun 3 istasyonu...

Metro İstanbul, selde hasar görmesi nedeniyle kapatılan metro istasyonlarının “bazı eksiklikler de olsa” açılacağını duyurdu.

İstanbul'un kuzey ilçelerini vuran sel felaketinin ardından kapatılan Kayaşehir metrosunun 3 istasyonu bugün açılacak.

Metro İstanbul, istasyonlarda çalışmaların sürdüğünü, istasyonları bazı eksiklerle de olsa hizmete açmayı hedeflediklerini duyurdu.

Metro İstanbul’un dün akşam yayımladığı duyuru şöyle:

"İstanbul’un kuzeybatısında dün akşam meydana gelen yoğun yağış nedeniyle M3 Metro Hattımızın Kayaşehir Merkez, Şehir Hastanesi, Siteler ve Turgut Özal istasyonları işletmeye kapatılmıştır. Dün gece olayın gerçekleştiği saatten bu yana istasyonlarımızda güvenlik, temizlik, işletme, teknik bakım ve onarım ekiplerimiz 365 personel ile güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için çalışmalara aralıksız devam etmektedir. İstasyonlarımızı bazı eksiklerle de olsa yarın hizmete açabilmeyi hedefliyoruz. Sahada özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. İstanbul’umuza geçmiş olsun."