Sızdırılan videoda yer alan CHP'lilerden ilk yorum

Sızdırılan videoda yer alan CHP'lilerden ilk yorum
CHP'de genel başkanlık yarışına girebileceği kaydedilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'li kurmayların zoom üzerinden yaptığı toplantının yaklaşık 15 dakikalık kısmı YouTube üzerinden yayınlandı.Gazeteci İsmail...

CHP'de genel başkanlık yarışına girebileceği kaydedilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'li kurmayların zoom üzerinden yaptığı toplantının yaklaşık 15 dakikalık kısmı YouTube üzerinden yayınlandı.

Gazeteci İsmail Saymaz, toplantıda yer alan isimlerden CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve bir önceki grup başkanvekili Engin Altay ile konuşmasını anlattı. 

Saymaz'ın Sözcü TV'de aktardığına göre Gökhan Günaydın, gayrimeşru bir toplantı yapmadıklarını belirterek, "PM üyeleri olarak görevden alınan il ve ilçe başkanları hakkında konuştuk. Parti tüzüğüne göre hareket ediyoruz. Zaten gizli toplantı yapsaydık dilekçeyi basına duyurmaktan bahsetmezdik. Bunun neresi paralel?" diye konuştu.

İsmail Saymaz, "Gördüğüm kadarıyla bu, İmamoğlu ve yakın değişim ekibinin toplantısı" yorumuna Günaydın'ın, "Bunda ne mahsur var" diye yanıt verdiğini ve CHP’de tartışmanın artık kaset savaşları noktasına gelmesini üzücü bulduğunu söylediğini aktardı.

Saymaz, Engin Altay'ın ise kendisine "Konumuz il ve ilçe başkanlarının görevden alınmasıydı" açıklamasını yaptığını ifade etti.

İsmail Saymaz, 23 Temmuz'da yapılması beklenen PM toplantısının gergin geçeceği yorumunda bulundu.

TIKLAYIN- İmamoğlu ve ekibinin Kılıçdaroğlu’na karşı “değişim” toplantısı sızdı