14 ilde FETÖ operasyonu: 67 kişi gözaltına alındı

14 ilde FETÖ operasyonu: 67 kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, 14 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KISKAÇ-7 operasyonlarında 67 FETÖ şüphelisinin gözaltına alındığını paylaştı.İçişleri...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, 14 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KISKAÇ-7 operasyonlarında 67 FETÖ şüphelisinin gözaltına alındığını paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında “14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’KISKAÇ-7’ Operasyonlarında 67 şüpheli yakalandı. 1 Haziran 2023’ten günümüze kadar FETÖ’ye yönelik toplam 4 bin 22 operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 6 bin 45 şüpheli yakalandı.” açıklamasını yaptı.

Mülakatlarda "Avantajlı" olarak kodlanmışlar

Yerlikaya'nın açıklamasında yakalanan şüphelilerle ilgili "Münferit sınav soruşturmaları kapsamında, sınav öncesinde soruların kendilerine verildiğine dair haklarında beyan bulunan ve mülakatlarda avantajlı olarak kodlandıkları tespit edildi" detayı da dikkat çekti.