Abdülkadir Selvi: AK Parti yönetiminde ve hükümet kadrolarında köklü değişime ihtiyaç var

Abdülkadir Selvi: AK Parti yönetiminde ve hükümet kadrolarında köklü değişime ihtiyaç var
Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, AKP yönetiminde, hükümet kadrolarında ve siyaset politikalarında köklü değişikliklere ihtiyacın olduğu görüşünü aktardı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP MYK’da verdiği “bayrak değişimi” sinyalini hatırlattığı bugünkü yazısında “AK Parti’nin karşı karşıya olduğu durum öyle bir iki küçük değişiklikle giderilecek bir sorun değil. Parti yönetiminde ve hükümetin kadrolarında, politikalarında, siyaset tarzında, söyleminde, toplumu anlama konusunda köklü değişikliklere ihtiyaç var” görüşünü aktardı.

Selvi, “Erdoğan, AK Parti’yi buradan çıkarır mı? Çıkarır. Ama tabii ki beklenen değişiklikleri gerçekleştirirse. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşanır” diye uyardı.

Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi şart

Öte yandan Selvi, Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le görüşmesinin de şart olduğunu kaydetti. Seli, “Ben siyasette kutuplaşma ve gerginliğin ülkeye bir yararı olduğuna inanmıyorum. İktidar ile muhalefet arasındaki diyaloğu ise sağlıklı buluyorum” dedi.

(Yazının tamamı)