Ahmet Hakan: Mustafa Sarıgül'le çok dalga geçtim ama bu kez hakkını teslim etmeliyim

Ahmet Hakan: Mustafa Sarıgül'le çok dalga geçtim ama bu kez hakkını teslim etmeliyim
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın  Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP'li Mustafa Sarıgül'ü çok eleştirip  dalga geçtiğini söylerken, Erzincan İliç'teki maden faciasının ardından maden bölgesine gitmesiyle "tam bir devlet adamı sorumluluğuyla...
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın  Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP'li Mustafa Sarıgül'ü çok eleştirip  dalga geçtiğini söylerken, Erzincan İliç'teki maden faciasının ardından maden bölgesine gitmesiyle "tam bir devlet adamı sorumluluğuyla hareket" ettiğini ifade etti ve "bu kez hakkını teslim etmeliyim" dedi.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet HakanMustafa Sarıgül'ü çok eleştirdiğini, arada dalga geçtiğini belirterek, "Memleketi Erzincan İliç’te yaşanan faciayla ilgili olarak geçen akşam Tarafsız Bölge’de konuğumuz oldu. Facianın yaşandığı yere çok yakın bir evden katıldı canlı yayınımıza. Program boyunca... Felaketi siyasallaştırmadı. Sükunetini korudu" diye yazdı.

Sarıgül'ün tam bir devlet adamı sorumluluğuyla hareket ettiğini kaydeden Hakan, "Belki keskin muhalifler Sarıgül’ün bu yaklaşımından hoşlanmamış olabilirler ama şunu bilsinler: Böyle bir üslup, CHP’ye kaybettirmez, kazandırır" ifadelerini kullandı.

(Yazının tamamı)