AKP'de Turgut Altınok sancısı; Mustafa Tuna'nın adı konuşulmaya başladı

AKP'de Turgut Altınok sancısı; Mustafa Tuna'nın adı konuşulmaya başladı
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yerine alternatif isimlerin konuşulduğu öğrenildi.  Melih Gökçek'in istifası sonrası göreve gelen Mustafa Tuna'nın...

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yerine alternatif isimlerin konuşulduğu öğrenildi.  Melih Gökçek'in istifası sonrası göreve gelen Mustafa Tuna'nın adı öne çıktı. 

Gazete Pencere Haber Merkezi

Ankara'da Mansur Yavaş’ın karşısına kazanacak aday çıkarma sancısı yaşayan AKP yönetimi, aday olarak düşünülen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ‘un yerine alternatif arayışını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın son bir anket yaptırdığı ve farklı isimleri sorduğu ortaya çıktı.

Gazete Pencere’nin kulis bilgisine göre, Turgut Altınok’un yanı sıra Mustafa Tuna da potaya girdi. Ankara için AKP yönetimi Turgut Altınok ve Veysel Tiryaki isimleri üzerinde durmuş, büyük olasılık Turgut Altınok’un aday olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Son dönemde Altınok ve ailesinin tutumları parti içerisinde tartışma yarattı.

Melih Gökçek hakkındaki yolsuzluk iddiaları üzerine görevden alınmasından sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tuna, sürpriz isim olarak konuşulmaya başladı. Son kulislere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altınok ve Tuna arasında karar verecek. Veysel Tiryaki de çok istediği Altındağ belediye başkan adayı olacak. Bu isimlerin hiç birinin Yavaş karşısında şansı olmadığı da konuşuluyor.