AKP'li Mustafa Elitaş, İstanbul'da AKP'den önce gazozla tıraş olduklarını öne sürdü

AKP'li Mustafa Elitaş, İstanbul'da AKP'den önce gazozla tıraş olduklarını öne sürdü
Adana'da konuşan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstaanbul'da su olmadığı için 1992 yılında gazozla tıraş olduklarını ifade etti.Adana’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Yüreğir...
Adana'da konuşan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstaanbul'da su olmadığı için 1992 yılında gazozla tıraş olduklarını ifade etti.

Adana’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda yapıldı. Törende konuşan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 1992 yılında İstanbul’da su olmadığını ve askerde gazoz ile tıraş olduklarını öne sürdü.

"Gazozla tıraş olurduk"

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 1992 yılında İstanbul'da gazozla tıraş olduklarını öne sürdü. Elitaş'ın açıklamaları şu şekilde:

“Bu belediyecilik hikayesi, Cumhurbaşkanımızın 1994 yılındaki başlattığı belediyecilikle yazılmıştır. Gençler onları hatırlamaz, o günleri bilmez. O gün hatırlayan benim yaşımdakiler, 1994 yılında orada işi olan, eğitim hayatını gerçekleştirenler maalesef İstanbul’u bir çöp dağı, susuzluk içerisinde kıvranan bir çöl gibi görür. Ben 1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk. Haftada bir gün su gelirdi. İstanbul’un merkezinde, Kağıthane’de haftada bir gün su olurdu.”