AKP'li yönetici paylaştığı fotoğrafta Atatürk'ün resmini karaladı

AKP'li yönetici paylaştığı fotoğrafta Atatürk'ün resmini karaladı
AKP Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyesi Yavuz Kara isimli şahıs, sosyal medya hesabında kullandığı profil fotoğrafında Atatürk'ün portresini karaladı.

Sosyal medyada DEM Partili yöneticilerin Atatürk, İstiklal Marşı, ve Türk Bayrağı başlıklarında sansür uyguladıklarını iddia eden içerikler yer alırken konuya dair en büyük tepkiler bölgedeki AKP yöneticilerinden gelmişti.

Sol Haber internet sitesinde yer alan habere göre; Tartışmalar devam ederken AKP Şanlıurfa il yönetim kurulu üyesi olduğunu belirten Yavuz Kara isimli kişinin sosyal medya hesabında Atatürk'ün resmini karalayarak sansürlemesi kısa sürede tepkilere neden oldu.

Resim

Resim

Bir süredir sosyal medyada yapılan kimi sahte görsel ve içeriklerle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde Türk Bayrağı'nın kaldırıldığı, Atatürk silüetinin silindiği tarzında haberler kamuoyunda yer almıştı.

Konuyla alakalı yapılan resmi açıklamalarda içeriğin doğru olmadığı ve yerel seçimlerden sonra ortaya çıkan bu tür iddiaların asılsız olduğuna dair yanıtlar gelmişti.

Tartışmalar devam ederken AKP'li bir yöneticinin sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafında, AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda çekildiği görülen fotoğrafta makam odasındaki Atatürk portresini karalaması dikkat çekti.

Seyhan Belediye Başkanı 'Öcalan montajlı' fotoğraf ile hedef alındı

Kendisini "6.Dönem Ak Parti Şanlıurfa il Yönetim Kurulu Üyesi ve KADER Spor Kulübü'nün Başkanı" olarak tanıtan Yavuz Kara'nın makam odasından paylaştığı ve AKP Şanlıurfa eski belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çektirdiği fotoğrafta Erdoğan'ın yanında duran Atatürk portresini karalayarak sansürlediği görülüyor.