Akşener, İstanbul'da konuştu: Sınırlar kevgire dönmüş, o "erkek erkeğe evlilik" diyor

Akşener, İstanbul'da konuştu: Sınırlar kevgire dönmüş, o "erkek erkeğe evlilik" diyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri kapsamında gerçekleştirilen şehir mitingleri turuna İstanbul'da devam etti. Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sürekli LGBT üzerinden konuşmasını eleştirdi,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri kapsamında gerçekleştirilen şehir mitingleri turuna İstanbul'da devam etti. Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sürekli LGBT üzerinden konuşmasını eleştirdi, "Bir sürü sorunumuz var, sıkıntı var; bu beyefendi LGBT'ye takmış" dedi.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Mülakatı kaldıracağız gençler, liyakati getireceğiz. Savaşa gitmiyoruz ki biz seçime gidiyoruz. Bu arkadaş bize sürtük dedi, çürük dedi. Sandıkta hesabını soracağız.

Bu arkadaş neden LGBT'ye takmış anlamıyorum. Erkek erkeğe evlenecekmiş dedi. Bir adım öteye gitti erkeklerle hayvanlar evlenecekmiş dedi. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bir sürü sorunumuz var, sıkıntı var; bu beyefendi LGBT'ye takmış.

Sınırlar kevgire dönmüş, o erkek erkeğe evlilik diyor. Ankara'da bir jeliboncu var, bir de yapmış dinozor parkı, 16 milyar lira harcamış. Yolmuş o dinozorları da. Eğer size verilseydi bu 16 milyar lira tüm gençlerin KYK borcu ortadan kalkabilirdi.

Ocak ayında emeklilere zam istedim yapmadılar. Temmuz'da Kurban Bayramı'nda emeklilere 15 bin lira vereceğiz. Sözümüz söz. Bankaya gidecekler alacaklar 15 bin lirayı.