Altın ailesi, otel yangınında hayatını kaybeden Dr. Kübra Tonguç Altın ve kızı Alya’nın cenazelerini gözyaşları içinde aldı

Bolu’daki Grand Kartal Otel’de çıkan yangında hayatını kaybeden Dr. Kübra Tonguç Altın ve kızı Alya Altın’ın cenazeleri, Manisa’nın Soma ilçesine getirildi. Aile üyeleri, acı içinde cenazelerini alırken, gözyaşları ve feryatlar arasında bir yas yaşandı

Gazete Pencere - Manisa'nın Soma ilçesinden olan ve İzmir'de yaşayan Dr. Öğr. Üyesi Kübra Tonguç kızı Alya Altın ile tatil için gittiği Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel’de çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Kübra Tonguç Altın, akademik kariyerinde sayısız başarıya imza atmış ve çocuk diş hekimliği alanında tanınmış bir isimdi. Aynı zamanda Türk Pedodonti Derneği üyesi olan Altın, alanındaki uzmanlığıyla büyük takdir toplamıştı.

Bolu'daki acı yangında yaşamını yitiren Dr. Kübra Tonguç Altın ve kızı Alya Altın, Manisa'nın Soma ilçesine getirildi. Aile yakınları, helallik sırasında gözyaşları içinde feryat etti:

"Allah'ım ben nasıl bakacağım, bunu nasıl yapacağım."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar