Ayşe Ateş'ten Mahmut Tanal'ın nöbetine destek: Bakanlığın önüne gitti

Ayşe Ateş'ten Mahmut Tanal'ın nöbetine destek: Bakanlığın önüne gitti
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, tutuklu öğrenciler için Adalet Bakanlığı önünde nöbet tutan Mahmut Tanal'ın yanına destek olmaya gitti.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için gerçekleştirilen protestolara katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan öğrenciler için Adalet Bakanlığı önünde çadır kurdu.

Adalet ve özgürlük nöbetine başladığını duyuran Tanal'a polis müdahale etti.

Tanal, nöbetini sosyal medyadan "Bu akşamdan yarın sabaha kadar Atatürk Bulvarı’nda, Adalet Bakanlığı önünde; haksız yere tutuklanan gençler ve öğrenciler için ÖZGÜRLÜK ve ADALET nöbetindeyim" diyerek duyurdu.

Ayşe Ateş'ten destek

MHP'nin Sinan Ateş cinayeti dosyasına 'suçtan zarar gören' taraf olarak müdahil olma talebinin ardından Ateş'in eşi Ayşe Ateş de Tanal'a destek mesajı paylaştı.

Ateş, mesajında "Ben de geliyorum Sayın Vekil’im" notunu düştü.

"Katiller sokakta, gençler cezaevinde"

Tanal'a destek olmak için nöbet yerine giden Ayşe Ateş, "Hak, hukuk, adalet istiyoruz. Kişiye özel hukuk olmaz. Katiller, hırsızlar sokakta geziyor ama ülkenin geleceği olan gençler cezaevinde. Neden? Mahir Polat ölüyor cezaevinde, birisi bunu bize açıklasın" diye konuştu.

ayse-ates-tweet.webp

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar