Aziz Yıldırım'ın maç izlerken çekilen fotoğrafı gündem oldu

Aziz Yıldırım'ın maç izlerken çekilen fotoğrafı gündem oldu
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, evinde Hatayspor-Fenerbahçe maçını izlerken çekilen fotoğrafı gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar, Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı için "Fenerbahçe karargahı" ifadelerini...
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, evinde Hatayspor-Fenerbahçe maçını izlerken çekilen fotoğrafı gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar, Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı için "Fenerbahçe karargahı" ifadelerini kullandı.

Bu hafta yaptığı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e karşı yaptığı açıklamayla gündeme gelen eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı gündem oldu.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Spor Kulübü Üyesi, Asfalya Sigorta A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Tünay, X üzerinden Yıldırım'la Atakaş Hataspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izlediği anların fotoğrafını paylaştı.

Fenerbahçe karargahına benzetildi

Sosyal medya kullanıcıları, odayı bir "Fenerbahçe karargahı"na benzetirken, duvarlardaki onlarca fotoğrafla ilgili birçok yorum yapıldı.  Bazı kullanıcılar, Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'la olan fotoğrafının diğerlerinden daha büyük olmasına dikkat çekti.

Fotoğrafın çekildiği yerin Yıldırım'ın evi mi yoksa eski başkana ait bir ofis mi olduğuyla ilgili detay paylaşılmadı.

Fenerbahçe karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı.

2018'de Yıldırım'ı yenerek göreve gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu yaz yapılacak kongrede tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı. Bazı Fenerbahçeliler, aday olması için sosyal medya üzerinden Yıldırım'a çağrı yapıyor.