Bahçeli'den Gazze için Ramazan çağrısı:

Bahçeli'den Gazze için Ramazan çağrısı:
MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik yaptığı paylaşımda göstermelik yardımlar yerine temel insani ihtiyaçların karşılanması yönünde çağrıda bulundu. Bahçeli, "Mübarek Ramazan ayında, İsrail...
MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik yaptığı paylaşımda göstermelik yardımlar yerine temel insani ihtiyaçların karşılanması yönünde çağrıda bulundu. Bahçeli, "Mübarek Ramazan ayında, İsrail ile Filistin arasında ara çözüm değil, kalıcı ve kesin çözüm vasatı oluşturulmalıdır. Soykırım trajedisi artık son bulmalıdır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından İsrail'in devam eden Gazze saldırılarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bahçeli, Ramazan ayında Gazze'ye göstermelik yardımlar yerine temel insani ihtiyaçların karşılanması çağrısında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

Filistin halkı ve işgal atındaki yurt toprakları zulmün pençesinde, hunhar saldırı ve operasyonların odağındadır. Sayıları 30 bini aşan sivil ve masum Filistinli kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. İnsani felaket hazmetme ve tahammül kapasitesini geçmiştir. İsrail, Filistinlilerin hayat ve varlık haklarına karadan ve havadan ölüm yağdırmaktadır. Haysiyet ve hürriyet gibi temel insan hakları yok sayılmaktadır. Soykırım trajedisi artık son bulmalıdır.

11 Mart 2024 tarihinden itibaren karşılayacağımız Mübarek Ramazan ayında, İsrail ile Filistin arasında ara çözüm değil, kalıcı ve kesin çözüm vasatı oluşturulmalıdır. 10 Mart 2024 tarihinde ilk sahurla birlikte hukuki, siyasi, insani, vicdani ve İslami ölçüler kapsamında muhkem “Barış Projesi” tezahür ve tedarik etmeli, Türkiye bu konuda öncü rol oynamalıdır. İslam alemi ilk sahura kalktığı anda barış havasının huzur ve güveniyle müşerref olmalıdır.