Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı

Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor. Bir grup insan vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım” dedi.

AKP'den Kayseri milletvekili adayı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AKP İl Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

24 Temmuz 2015’te terörle mücadelede yeni bir dönemin başladığını söyleyen Bakan Akar, şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor, ‘Irak’a bomba yağdıracağız’, ‘Kandil’i yakacağız’ diyorlar. Bunları görünce insan zihnen kahroluyor. Bir grup insan, vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım.”

Bugünlere kolay gelmedik. İğne ile kuyu kazar gibi bugünlere geldik. Bunlara can suyu, imkan verilirse tekrar şehitler verdiğimiz, tekrar anaların gözyaşları döktüğü günlere döneriz.” (DHA)