Bakan Özdemir ile RTÜK Başkanı dizi yapımcılarıyla buluşacak

Bakan Özdemir ile RTÜK Başkanı dizi yapımcılarıyla buluşacak
Radyo Televizyon Üst Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’yla beraber 29 Mart’ta İstanbul’da bir organizasyon düzenliyor. Toplantıya dizi yapımcıları ve üst düzey televizyoncular katılacak.Dizi sektörü her geçen gün...
Radyo Televizyon Üst Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’yla beraber 29 Mart’ta İstanbul’da bir organizasyon düzenliyor. Toplantıya dizi yapımcıları ve üst düzey televizyoncular katılacak.

Dizi sektörü her geçen gün büyümeye devam ederken, zaman zaman bu dizilerdeki karakterler gerek verdiği mesajlar nedeniyle gerekse karakterlerin yaşam tarzı nedeniyle çeşitli kesimlerin de tepkisini çekiyor.

Özellikle son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisi ve Kızıl Goncalar dizinde verilen mesajlar, iktidarın ve çeşitli cemaat ve tarikat yapılarının tepkisini çekti. Geçtiğimiz hafta partisinin Manisa mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal D’nin İnci Taneleri dizisini ve Show TV’nin Güldür Güldür programını hedef aldı. Bahçeli ‘Dilber’ karakterinin komplo olduğunu savundu.

Böyle bir zaman diliminde Radyo Televizyon Üst Kurulu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yapımcılar ile toplantı yapmak istemedi dikkat çekti.

Birsen Altundaş'ın İnternet sitesindeki habere göre 29 Mart’ta İstanbul’da bir organizasyon düzenleniyor.

Bu yıl 4. Kez düzenlenecek “Medya Buluşması” istişare toplantısına dizi yapımcıları ve üst düzey televizyoncular katılacak. Hilton İstanbul Bomonti Oteli’nde yapılacak toplantı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.