Beşikçioğlu Mansur Yavaş'ı ziyaret etti: Ankara’nın abisi’ne geldik

Beşikçioğlu Mansur Yavaş'ı ziyaret etti: Ankara’nın abisi’ne geldik
CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ettiCHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur...
CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti.

Beşikçioğlu, “Ankara’nın abisi’ne geldik yav” diyerek Yavaş’ın makamına çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın Beşikçioğlu’nun adaylığına karşı çıktığı iddia edilmiş ve bu durumun CHP PM’de krize neden olduğu söylenmişti.

Buluşmadan açıklama

Medyascope'da yer alan habere göre Mansur Yavaş ile buluşan Erdal Beşikçioğlu’na adaylığı hakkında Etimesgut’ta yapılan anketlerin sonucu soruldu. Beşikçioğlu “Çok olumlu. Sanırım biz siyasete farklı bir söylence ile gireceğiz. Ben rant bilmem, iyi ki de bilmem ama hizmeti sanırım bilirim” ifadelerini kullandı.

Altınok yorumu

Erdal Beşikçioğlu'ndan AKP Ankara adayı Turgut Altınok'a ilişkin ise şu sözleri söyledi:

"Mansur Başkanımızın ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki o yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer. Ekstradan adayın olması demokrasinin gereğidir, sonuç bellidir"