Adıyaman'da dua eden Kılıçdaroğlu'na sözlü saldırı: "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?"

Adıyaman'da dua eden Kılıçdaroğlu'na sözlü saldırı: "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?"
Medyascope'un paylaştığı videoda Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden...

Medyascope'un paylaştığı videoda Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" dedi.

Bağırmasının ardından vatandaş, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı. Mezarlıkta dua eden vatandaşlar da bağıran vatandaşa "terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi.

İYİ PARTİ: KINIYORUZ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad  Zorlu, Twitter hesabından yaşanan olay ile ilgili bir mesaj paylaştı. Zorlu'nun ifadeleri şöyle:

Bayramı idrak ettiğimiz böyle bir günde Adıyaman’da, Sn. Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan provakasyonu kınıyoruz. Böyle bir tutum ne dinimizin ne de kadim kültürümüzün bir parçası olabilir. Maalesef uzun zamandır dikkat çektiğimiz üzere, bu ve benzeri olaylar, bizzat siyasi iktidar eliyle ülkemizin getirildiği zehirli kutuplaşmanın somut örnekleridir. İşte bu sebeple 14 Mayıs, ülkemizin yeniden barış ve huzur temelinde yükselebilmesi bakımından da tarihi bir kırılma anı olacaktır. Biz İYİ Parti olarak sevgi ve hoşgörü temelinde saygılı bir Türkiye’yi hedefliyoruz ve hiç bir ayrım gözetmeden tüm vatandaşlarımızla birlikte bunu başaracağız. Kamuoyuna saygılarımızla.